Jouw start van waarde(n)vol leiderschap

Doe de gratis drijfveren test


Het belang van jouw unieke drijfveer voor jouw leiderschap

Jij bent leidinggevende en je bent trots op wat je al kunt en hebt bereikt. Je hebt al een heel aardig arsenaal aan vaardigheden ontwikkeld die je helpen om je leiderschap in te vullen. 

Maar toch voelt het soms ongemakkelijk. Je wilt zaken anders aanpakken, effectiever zijn in de samenwerking met anderen, succesvoller veranderingen in je team en in je organisatie inzetten, mensen meer verantwoordelijkheid laten nemen en bovenal afscheid nemen van de Waan van de Dag. Je beseft dat je dit vooral in jezelf moet zoeken.

Jouw drijfveer heeft invloed op jouw leiderschap. Ook je communicatie wordt beïnvloed door je drijfveer. Door het invullen van deze test zie je wat jouw drijfveer is. Ik geef je na het invullen enkele tips die je meteen in jouw praktijk kunt toepassen. Door je drijfveer bewust en onbewust te gebruiken ontdek je welke invloed jij hebt op anderen en hoe anderen invloed hebben op jou. Hoe mensen in groepen en organisaties elkaar beïnvloeden en hoe je daar richting aan kunt geven.

Als leidinggevende wil jij graag jouw team en jouw organisatie op een hoger niveau brengen. Dat vraagt iets van jouw leiderschap. Dat moet dan ook naar een hoger niveau. Ben jij al zover dat je voor jezelf erkent dat JIJ dan andere dingen moet doen? Ben jij al zover dat je met je leiderschap aan de slag wilt?