Ik help leidinggevenden in het onderwijs aan meer focus, rust en impact

Omdat leiderschap in het onderwijs vooral ook leuk is
Vanuit Passie en Plezier naar Prestatie


Wil je direct aan de slag?


11  jaar


Toonaangevend in leiderschap en leiderschapsontwikkeling

30+


Webinars over leiderschap en leiderschapsontwikkeling gegeven

ruim  1000


Trouwe volgers van mijn blogs (en het aantal groeit wekelijks)


Het belang van jouw unieke drijfveer voor jouw leiderschap

Jou als leider laten excelleren. Dat is de opdracht die ik mezelf stel bij onze samenwerking. Jij bent leidinggevende en je bent trots op wat je al kunt en hebt bereikt. Je hebt al een heel aardig arsenaal aan vaardigheden ontwikkeld die je helpen om je leiderschap in te vullen. 

Maar toch voelt het soms ongemakkelijk. Je wilt zaken anders aanpakken, effectiever zijn in de samenwerking met anderen, succesvoller veranderingen in je team en in je organisatie inzetten, mensen meer verantwoordelijkheid laten nemen en bovenal afscheid nemen van de Waan van de Dag. Je beseft dat je dit vooral in jezelf moet zoeken.

In mijn LeiderschapsMastermind programma ga jij de uitdaging aan om het beste uit jezelf en jouw team naar boven te halen. Je ontdekt hoe je eigen drijfveer van invloed is op je gedrag. Dat gedrag wordt weer gevormd door je waarneming, emoties, oude patronen en aannames. Je leert hoe je daar bewuster mee kunt omgaan. Door je drijfveer bewust en onbewust te gebruiken. Je ontdekt welke invloed jij hebt op anderen en hoe anderen invloed hebben op jou. Hoe mensen in groepen en organisaties elkaar beïnvloeden en hoe je daar richting aan kunt geven.

Als leidinggevende wil jij graag jouw team en jouw organisatie op een hoger niveau brengen. Dat vraagt iets van jouw leiderschap. Dat moet dan ook naar een hoger niveau. Ben jij al zover dat je voor jezelf erkent dat JIJ dan andere dingen moet doen? Ben jij al zover dat je met je leiderschap aan de slag wilt?
 

Succesverhaal

"Vanuit de praktijk, jouw kennis en ervaring! Voor veel startende leidinggevenden en ook ervaren leidinggevenden, is het fijn om even weer terug te keren naar de basis, om tot rust te komen, als reflectiemoment. De hectiek, de complexiteit van het leiderschap dat hedentendage aan de orde is, creëert veel onrust en kost veel energie. Ik heb respect voor alle leidinggevenden op dit moment. Voor alles wat op hun bordje terechtkomt. Ik gun hun een oase van rust en vertrouwen, hetgeen nodig is om pro actief te kunnen blijven.Jouw tips zorgen voor een mooi resetmoment! Fijn!"

MarJan Belt-Lohr, ervaren interim-directeur en coach professionele ontwikkeling