Werk met mij

Online, offline, 1 - op - 1, maatwerk, GRatis, alles

LeiderschapsMastery

LeiderschapsMastery

De Leiderschaps Mastery is een praktische en diepgaande training voor de volgende stap in de ontwikkeling van jouw leiderschap.
De basis wordt gevormd door jouw drijfveer en je waarden.

                vip-dag

VIP-Dag renerensen.nl

Eén hele dag in een inspirerende omgeving, samen met mij 1 - op - 1 werken aan jouw leiderschap zodat jouw leiderschap na deze dag een enorme boost heeft gekregen

leiderschapsmastermind

LeiderschapsMastermind

Ontwikkel je natuurlijk talent voor leiderschap. Sta in contact met je kern en geef leiding vanuit vertrouwen, bevlogenheid, verbinding, openheid, gevoel en intuïtie. 

maatwerk traject

Maatwerk traject

Soms passen mijn programma's niet. Niet qua inhoud en misschien ook niet qua prijs. Toch wil jij verder met jouw leiderschap want je hebt nu een vraag. Je zit ergens mee en je wilt een oplossing. Niet alleen voor vandaag maar liefst voor een langere tijd. Daar is mijn maatwertk traject uitermate geschikt voor

APK voor schoolleiders

APK voor Schoolleiders

Voor iedere leidinggevende, dus ook voor jou als schoolleider, is het goed om regelmatig naar de ontwikkeling van je leiderschap te kijken. Waar sta je nu? Waar kun je nog ontwikkelen?

maskers af!

Online training Maskers Af!

Een volledig online training waarin je leert om stappen te zetten die je helpen met het effectief en ontspannen leidinggeven. Erg praktisch en gebruiksvriendelijk.

snackable mini training

Snackable mini-training

Mijn aanbod aan kortdurende,
lekker weg happende mini - trainingen, zodat jij weer even de puntjes op de i zet.

                 gratis

Gratis aanbod René Rensen

Gratis tips voor jou als leidinggevende in je email. Omdat ik met ruim 38 jaar  ervaring in het onderwijs, waarvan 29 jaar als leidinggevende, weet waar jij tegenaan loopt, nergens meer van schrik en je graag een nieuw perspectief biedt. Maak gebruik van mijn kennis en ervaring!

Aanmelden voor mijn E-Book

Hieronder kun je mijn e-book "Roadmap naar Effectief en Ontspannen Leiderschap" aanvragen.

Contact

renerensen.nl
van Aldenburglaan 7

6994 AV De Steeg
06-20324014
rene@renerensen.nl
www.renerensen.nl


KvK: 09186096
BTW: NL001545535B58